Betaalmethodes & Retourneren

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
★iDeal
★Visa
★Mastercard
★Klarna (Nederland)
★Bancontact (Belgie)
★Sofort (Duitsland)
★PayPal 

​Kan ik mijn bestelling retourneren? 

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Junglebeads heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. In je pakketje bevindt zich een kaartje waar ons retour adres op staat. Ben je deze kwijt, stuur dan een mail naar contact@junglebeads.com om het retour adres te ontvangen.Op dit moment is de koper zelf verantwoordelijk voor het retourneren van gekochte producten. Wij raden aan om het te retourneren met een track & trace code. Als u de bestelling terugstuurt met een track & trace code, vergeet dan niet het bonnetje goed te bewaren tot dat wij je retour verwerkt hebben.Oorbellen morgen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden na het openen van de verpakking.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Stap 1: Doe de artikelen in de verpakking. 
Stap 2: Download hier het retourformulier, of stop zelf een briefje in de verpakking met je ordernummer of je naam er op.
Stap 3: Zet vervolgens het retouradres, op de retour verpakking.
Het retouradres is:

Postbus 8

2920 AA

Krimpen aan en IJssel


Stap 4: Breng je retour naar het postkantoor of brievenbus.
Let op! Wij raden je aan om het pakketje met track and trace te versturen. Als je het via brievenbus verstuurd en het komt niet bij ons aan, dan kunnen wij je retour niet verder verwerken.Oorbellen morgen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden na het openen van de verpakking.

Is het sieraad kapot gegaan? 

Bij JungleBeads heb je vrijwel altijd recht op 30 dagen garantie na aankoop van jouw product. Stuur een foto waarop duidelijk te zien is wat er kapot is gegaan naar contact@junglebeads.com en dan helpen we je verder.

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten? 

Na ontvangst van je retourzending duurt het maximaal 14 werkdagen tot dat het geld terug op de bankrekening staat die je gebruikt hebt tijden het plaatsen van de bestelling.