Levertijden

De verzendtijd bedraagt 1-5 werkdagen. Dit betekent dat het binnen 1-5 werkdagen op de post gaat, daarna ligt het aan PostNL hoe snel het binnen komt. Dit zal meestal de volgende werkdag zijn.

Tijdens feestdagen en acties kan het bij JungleBeads drukker als normaal zijn. Ondanks de drukte doet JungleBeads er altijd alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen, dan dat je van JungleBeads gewend bent.
Heb je vragen over deze aangepaste levertijden? Neem dan contact op met onze klantenservice via contact@junglebeads.com

Verzending

 ★Nederland Verzendkosten zijn gratis boven het bedrag van €50,- (met track&trace).

- PostNL brievenbuspakket track & trace- €2,95 

- PostNL pakket track & trace - €4,95 (dit is van toepassing wanneer je een sieradenhouder besteld) 

★België Verzendkosten zijn gratis boven het bedrag van €50,- (met track&trace).

-Pakket België - €5,95 (Track & Trace, risico ligt bij ons)

★Duitsland Verzendkosten zijn gratis boven het bedrag van €75,- (met track&trace).

-Pakket Duitsland - €6,95 (met track&trace) 

★Verenigd Koninkrijk Verzendkosten zijn gratis boven het bedrag van €80,- (met track&trace).

-Pakket Verenigd Koninkrijk - €8,95 (met track&trace) 

★Luxemburg Verzendkosten zijn gratis boven het bedrag van €80,- (met track&trace).

-Pakket Luxemburg - €8,95 (met track&trace)

Nee, je hoeft niet thuis te zijn om je pakketje in ontvangst te nemen. Al onze pakketjes gaan namelijk door de brievenbus. Je kunt dus gewoon bestelling wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent, je pakketje ligt dan op de deurmat of in je brievenbus te wachten wanneer je thuis komt!

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

★iDeal

★Visa

★Mastercard

★Klarna (Nederland)

★Bancontact (Belgie)

★Sofort (Duitsland)

★PayPal 

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Junglebeads heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. In je pakketje bevindt zich een kaartje waar ons retour adres op staat. Ben je deze kwijt, stuur dan een mail naar contact@junglebeads.com om het retour adres te ontvangen.​Op dit moment is de koper zelf verantwoordelijk voor het retourneren van gekochte producten. Wij raden aan om het te retourneren met een track & trace code. Als u de bestelling terugstuurt met een track & trace code, vergeet dan niet het bonnetje goed te bewaren tot dat wij je retour verwerkt hebben.​Oorbellen morgen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden na het openen van de verpakking.

Na ontvangst van je retourzending duurt het maximaal 14 werkdagen tot dat het geld terug op de bankrekening staat die je gebruikt hebt tijden het plaatsen van de bestelling. 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren.

Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Contactformulier op de website

Mail: contact@junglebeads.com

Instagram: @JungleBeadsNL

Wanneer je nog iets wilt veranderen aan je geplaatste bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via contact@junglebeads.com. Mogelijk is je pakketje nog niet verzonden en kunnen wij de wijziging nog maken. Is je pakketje al wel verzonden, dan is het niet meer mogelijk je bestelling te wijzigen of te annuleren.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@junglebeads.com.

Bij JungleBeads heb je vrijwel altijd recht op 30 dagen garantie na aankoop van jouw product. Stuur een foto waarop duidelijk te zien is wat er kapot is gegaan naar contact@junglebeads.com en dan helpen we je verder.

Al onze pakketten worden verzonden met track&trace, dit houdt in dat je pakket volgbaar is. Soms gebeurt het met brievenbuspakketjes dat ze op geleverd staan maar dit niet zo is. Laat dit zo snel mogelijk aan ons weten, dan kunnen wij een onderzoek starten bij PostNL. Na 7 dagen kunnen wij geen onderzoek meer starten.